Lineáris rendszer

Lineáris rendszer

lineáris csapágy, lineáris vezetékek, lineáris rendszer

Franke lineáris vezetékek

Impresszív sokoldalúság

Az Alumínium Lineáris Rendszerek egyenes úttá alakítják a Franke alapelveket

Az alumínium görgős lineáris vezetékek az ipar minden területén megállják a helyüket, precíziós mechanikák telepítésénél, optikánál, csomagológépeknél, orvosi felszereléseknél, papír feldolgozásnál, portálrobotoknál, élelmiszer-előállító gépeknél, stb. A csapágyak fő jellemzői a gazdaságosság és a kis keresztmetszetek.

A Franke Alumínium Tűgörgős Vezetékek moduláris tervezése lehetővé teszi számunkra a legváltozatosabb és legszokatlanabb ügyféligények teljesítését. Különböző profilok, görgők, speciális kocsik, változó pályaszélesség – minden az Ön kívánsága szerint. A Franke a megfelelő vezetéket kombinálja a megfelelő aluminium profillal. A rugalmas moduláris rendszer lehetővé tesz egyedi, hamar megvalósítható megoldásokat, jól kigondold mérnöki tervezéssel.
A termékfejlesztésben további általános trend az energiafogyasztás csökkentése. A Franke Gördülőcsapágyak kis ellenállással működnek, magas terhelhetőséggel, így támogatva az energiatakarákosságot.

A gazdaságos, masszív, éles használatban is bizonyított Alumínium Tűgörgős Vezetékek az alábbi jellemzőkkel bírnak:

- Kis súly (alumínium test)
- Csöndes és könnyű futás
- Alacsony karbantartási igény, tiszta működés
- Gyors futás
- Gazdaságos ár

A Franke alapelv meghatározza a mozgássort
Az Alumínium Tűgörgős Vezeték Franke Dinamika
A magas dinamikájú FTH Vezeték
Különböző alumínium profilok

Németországi leányvállalatainkon túl, értékesítői irodáink megtalálhatóak Európában, az Egyesült Államokban, a Közép-Keleten és Ázsiában. Köszönhetően jelenlétünknek világszerte, képesek vagyunk az ügyféligények lehető leggyorsabb teljesítésére. Munkatársaink örömmel felkeresik Önt a helyszínen igényei megtárgyalására és a Franke Gördülőcsapágyak és Lineáris rendszerek bemutatására a gyakorlatban.

Az alumínium tűgörgős lineáris vezetékek az ipar minden területén megállják a helyüket, precízós mechanikák telepítésénél, optikánál, csomagológépeknél, orvosi felszereléseknél, papír feldolgozás, portálrobotoknál, élelmiszer-előállító gépeknél, stb.

alumínium tűgörgős lineáris vezetékek

Franke lineáris vezeték:
…a meggyőző megoldás
Az alábbiakban néhány példát láthat a Franke alumínium lineáris vezetékek alkalmazására.

Minden esetben sikerült ügyfelünkkel együtt megalkotnunk a lehető legjobb megoldást.

Franke alumínium lineáris vezeték egy csomagolósorban. A kocsik gyorsan mozognak, tisztán és csendben. Nincs szükség karbantartásra vagy újrakenésre a teljes élettartam alatt.

Franke alumínium lineáris vezeték egy zsákos csomagoló gépben. Az alumínium lineáris vezeték gyorsan és megbízhatóan dolgozik 24 órában. Az élettartam növelése érdekében az ügyfél speciális kocsikat használ, kenőfejekkel, a görgök időszakos újrakenéséhez.

Franke alumínium lineáris vezeték egy csomagolófóliát vágó gépben. Kocsipár és szimpla sínpár használatával lehetősége nyílik saját vezetési távolságot választania. A kocsik kompakttá és helytakarékossá teszik a konstrukciót.

Franke alumínium lineáris vezeték műanyagpohár-gyártó gépben. Az alumínium vezetékrendszerek tökéletesen harmonizálnak az alumínium, acél párosítással. Különösképpen a nagy hőmérséklet ingadozás, illetve magasnyomású gőztisztítás esetén.

A Franke alumínium lineáris vezetékek magas sebességen mozognak. Egy az alkalmazásban az ügyfél korrózióálló változatot használ, hogy az igen agresszív környezetben (só, cukor, magasnyomású tisztítás) is megfeleljen az elvárásoknak. A lökethossz 2100mm-ig terjed.

Franke alumínium lineáris vezeték matraccsomagoló gépben. A Franke alumínium lineáris vezeték mozgásminősége mellett az ügyfél igen elégedett volt a tiszta kivitellel. A tömített görgőknek köszönhetően a matracokat nem érheti zsír.

Alumínium lineáris vezetékek
Összeállítjuk Önnek!

- Halk és sima futás
- Nem igényel karbantartást
- Nem igényel kenőanyagot
- Könnyű alumínium test
- Számtalan változat (korróziómentes, antimagnetizált)
- Állítható csúszási ellenállás
- Végtelen lökethossz

Állítható gördülési ellenállás a különböző terhelési helyzetekre

Nagy átmérőjű görgők a sima és könnyű futás és a minden irányból történő terhelhetőség érdekében.

Leszerelhető műanyag szennylehúzó, filc vagy fém betéttel

Alumínium test speciális felületbevonattal tisztaszobához, orvosi technikához, élelmiszeriparban, vákuumtechnikához.

Rozsdamentes, vagy antimagnetizált acélból készült vezeték

Egy tiszta munka: a Franke alumínium lineáris gördülő vezetékek kenőanyag-mentes változata

Alumínium lineáris vezetékek… a mozgás szakértelme

Dupla sín és kocsi
Dupla sínnel és kocsival egy használatra kész beállított lineáris vezetékrendszert biztosítunk Önnek. A kocsi csúszási ellenállása igény szerint bármikor átállítható.

A Franke alumínium lineáris vezetékek tökéletesen illeszkednek az alumíniumból készült vezetékbe. Az Ön előnye: kis tömeg, homogén anyagviselkedés és korrózióálló képesség.

Egy pár különálló sín és kocsi
Egy pár különálló sínnel és kocsival az alumínium lineáris vezeték konstrukciója integrált részévé válik. Ez a leghelytakarékosabb megoldás, szabadon választható vezetékkel, kedvező áron.

A vezetési szélességet egyénileg választja meg. Kapcsolja össze a vezetéket közvetlenül a kocsival. Ez csökkenti a rendszer magasságát, és növeli a költséghatékonyságot. A csúszási ellenállás beállítására egy kis illeszkedő lemezt – mely a kocsikészlet tartozéka – kell a pályára helyezni.