Lineáris vezetékek

FDA-K - Franke csapágy

FDA-K

A Franke FDA-K lineáris vezetékek nagyon csendes és sima futású, kiváló minőségű tűgörgős csapágyakkal vannak felszerelve, mindemellett szinte teljes egészében könnyű alumíniumból készülnek. A porvédővel ellátott tűgörgős csapágyak karbantartásmentes működést tesznek lehetővé a teljes élettartam alatt. A lineáris vezetékek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók, kérés esetén végteleníthetőek, egymás után összekapcsolhatók.

Tovább
FDB-K - Franke csapágy

FDB-K

A Franke FDB-K lineáris vezetékek az ipar szinte minden területén megállja a helyét. Különösen meggyőzőek a költségérzékeny alkalmazásokban. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók és kérésre végteleníthetőek.

Tovább
FDC-K - Franke csapágy

FDC-K

A Franke FDC-K lineáris vezetékek nagyon csendesek és kis gördülési ellenállással járnak, kiváló minőségű tűgörgős csapágyakkal vannak felszerelve és szinte teljes egészében könnyű alumíniumból készülnek. Korrózióálló acélból készül a kocsi belső szerkezete és a lineáris rendszer futópályája, ezért érzéketlenné teszik őket a környezeti hatásokra, valamint a nedvességre vagy a tisztítószerekre. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók és kérésre végteleníthetőek.

Tovább
FDD-K - Franke csapágy

FDD-K

A Franke FDD-K lineáris vezetékek szinte minden iparágban alkalmasak lineáris mozgási feladatokhoz. Az antimágneses futópályák, amelyek nem befolyásolják a környezetükben lévő mágneses mezőket, ideális alkatrészekké teszik őket, például az orvostechnológiában vagy az elektronikai gyártásban. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók és kérésre végteleníthetőek.

Tovább
FDE-K - Franke csapágy

FDE-K

A Franke FDE-K lineáris vezeték kenőanyagmentes, kiváló minőségű tűgörgős csapágyakkal vannak felszerelve és szinte teljes egészében könnyű alumíniumból készülnek. Majdhogynem minden iparágban alkalmasak lineáris mozgási feladatokra, különösen az élelmiszertermelésben vagy a tiszta környezetben. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók és kérésre végteleníthetőek.

Tovább
FDG-K - Franke csapágy

FDG-K

A Franke FDG-K lineáris vezetők szinte minden iparágban alkalmasak lineáris mozgásra. Különösen meggyőzőek a költségérzékeny alkalmazásokban, zord környezetben és az ellenálló képesség csökkenésével szemben. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók és kérésre végtelenül végteleníthetőek.

Tovább
FDH-K - Franke csapágy

FDH-K

A Franke FDH-K lineáris vezetők alkalmasak lineáris mozgási feladatokra, különösen dinamikus pick & place alkalmazásokban. A görgős csapágyak a maximális gyorsulás és fordulatszám érdekében, lettek optimalizálva, például, ha lineáris motorokat használnak hajtóforrásként. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók és kérésre végteleníthetőek.

Tovább
FDI-K - Franke csapágy

FDI-K

A Franke FDI-K lineáris vezetékek vákuumra optimalizálva!
Tűgörgős csapágyakkal vannak felszerelve és szinte teljes egészében könnyű alumíniumból készülnek. A különleges részletek, anyagok és kenőanyagok megakadályozzák a vákuumban történő gázképződést. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban rendelhetőek és kérés esetén végteleníthetőek.

Tovább