Lineáris vezeték pár

Lineáris vezeték pár

FDA-R - Franke csapágy

FDA-R

A Franke FDA-R lineáris vezetők nagyon csendes és sima futásúak, kiváló minőségű tűgörgős csapágyakkal vannak felszerelve és szinte teljes egészében könnyű alumíniumból készülnek. A lezárt tűgörgőscsapágyak karbantartásmentes működést tesznek lehetővé a teljes élettartam alatt. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók és kérésre végteleníthetőek.

Tovább
FDB-R - Franke csapágy

FDB-R

A Franke FDB-R lineáris vezetők szinte minden iparágban alkalmasak a lineáris mozgás megvalósítására. Különösen előnyösek a költségérzékeny alkalmazásokban, csökkentett terhelési és zajterhelési igényekkel. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók és kérésre végteleníthetőek.

Tovább
FDC-R - Franke csapágy

FDC-R

A Franke FDC-R lineáris vezetők nagyon csendes és könnyen futó, kiváló minőségű tűcsapágyakkal vannak felszerelve, emellett szinte teljes egészében könnyű alumíniumból készülnek. A korrózióálló acélból készült berakásos versenypályák érzéketlenné teszik őket a környezeti hatásokra, valamint a nedvességre, vagy a tisztítószerekre. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók és kérésre végteleníthetőek.

Tovább
FDD-R - Franke csapágy

FDD-R

A Franke FDD-R lineáris vezetők szinte minden iparágban alkalmasak lineáris mozgási feladatokra. Az Anti mágneses futópályák, amelyek nem befolyásolják az uralkodó mágneses mezőket, ideális alkatrészekké teszik őket, például az orvosi technológiában vagy az elektronikai gyártásban. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók, és kérésre végteleníthetőek.

Tovább
FDE-R - Franke csapágy

FDE-R

A Franke FDE-R lineáris vezetők kenőanyagmentes, kiváló minőségű tűgörgős csapágyakkal vannak felszerelve és szinte teljes egészében könnyű alumíniumból készülnek. Majdhogynem minden iparágban alkalmasak lineáris mozgási feladatokra, különösen az élelmiszertermelésben vagy a tiszta helyiségekben. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók és kérésre végteleníthetőek.

Tovább
FDG-R - Franke csapágy

FDG-R

A Franke FDG-R lineáris vezetők szinte minden iparágban alkalmasak lineáris mozgásra. Különösen meggyőzőek a költségérzékeny alkalmazásokban, zord környezetben és a használhatósági követelmények csökkentésével. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók, és kérésre végteleníthetőek.

Tovább
FDH-R - Franke csapágy

FDH-R

A Franke FDH-R lineáris vezetők alkalmasak lineáris mozgási feladatokra, különösen dinamikus a pick&place alkalmazásokban. A görgők duplasoros golyóscsapágyas kivitelben készülnek a maximális gyorsulás és fordulatszám érdekében, például, ha lineáris motorokat használnak hajtóforrásként. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók, és kérésre végteleníthetőek. 

Tovább
FDI-R - Franke csapágy

FDI-R

A Franke FDI-R lineáris vezetők vákuummal kompatibilis tűgörgős csapágyakkal vannak felszerelve és szinte teljes egészében könnyű alumíniumból készülnek. A különleges részletek, anyagok és kenőanyagok megakadályozzák a vákuumban történő gázképződést. A sínelemek 200-4000 mm hosszúságban gyárthatók, és kérésre végteleníthetőek.

Tovább