Lineáris rendszerek

FTB - Franke csapágy

FTB

A Franke FTB típusú lineáris asztalok kompakt és robusztus kialakításukkal lenyűgöznek. Az integrált alumínium görgős vezeték karbantartást nem igényel, fém burkolattal védi a szennyeződésektől. A mozgatást menetes orsó végzi.
Az FTB típusú Franke lineáris rendszer sokféle mérési, tesztelési és pozicionálási alkalmazáshoz megfelelnek, kifejezetten precíz alkalmazásokhoz ajánljuk. 100 és 1500 mm közötti lökethosszban kaphatók.

Tovább
FTC - Franke csapágy

FTC

A Franke FTC lineáris modulok könnyű, kompakt és telepítésre kész pozicionáló egységek. A külső vezetőrendszert egy belső orsó vagy fogasszíjas meghajtás mozgatja. Az FTC típusú Franke lineáris modulok sokoldalúak. A vezető kocsi személyre szabható megfelelő sorozat esetén, az igényekhez.

Tovább
FTD - Franke csapágy

FTD

A Franke FTD típusú lineáris modulok könnyű, kompakt és telepítésre kész pozicionáló egységek. Rendkívül kompaktak és a házon belül egy vezetőrendszert és fogas szíjhajtást kombinálnak. A Franke FTD lineáris modulok univerzálisan használhatók és akár 7 méter hosszú löketben is kaphatóak.

Tovább